Tomates farcies au poisson
TM6 TM5

Tomates farcies au poisson

3.8 (19 ratings)

Ingredients

  • 30 d'échalotes
  • 400 g d'eau
  • 320 g de pommes de terre, détaillées en dés
  • 5 feuilles de basilic frais
  • 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 350 g de dos de cabillaud, sans arête
  • 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 6 tomates à farcir, type cœur-de-bœuf
  • 40 g de crème liquide 35% m.g.

Nutrition
per 1 portion
Calories
514 kJ / 122 kcal
Protein
13 g
Carbohydrates
10 g
Fat
3 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes