Appareils & accessoires
Bee sting cake
Prép. 30min
Total 6h 50min
12 portions
Ingrédients
Filling
-
water130 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
full cream milk500 g
-
caster sugar100 g
-
cornflour50 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Dough
-
canola oil for greasing
-
breadcrumbs2 tbsp
-
smooth ricotta cheese well drained130 g
-
full cream milk50 g
-
egg1
-
plain flour300 g
-
baking powder2 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
white sugar150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
apricot jam30 g
-
flaked almonds200 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
450.1 mg
Protides
10.8 g
Calories
2156.8 kJ /
513.5 kcal
Lipides
30.6 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
11.1 g
Glucides
50 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Oktoberfest
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Rice pudding
50 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Custard
10 min
Profiteroles
2 godz.
Custard
10 min
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min
Salted caramels
4 godz. 40 min
Lemon or lime butter
15 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Strawberry jelly slice
2 godz. 40 min
Vanilla slice
26 godz. 5 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min