Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water, plus extra for ice bath
- ice cubes, for cooling
- 350 g asparagus (approx. 3 bunches), trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 200 g zucchini, cut into rounds (approx. 1 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 30 g olive oil
- 2 pink grapefruits, 50 g of juice and remaining segmented
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp chia seeds
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 40 g walnuts, cut into pieces
- 1 tbsp sunflower seeds
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1010.5 kJ / 240.5 kcal
- Protides
- 7.4 g
- Glucides
- 9.9 g
- Lipides
- 17.5 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 7.5 g
- Sodium
- 295.8 mg
Recettes alternatives
Zucchini soup
25min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Lentil and mint salad
3h 55min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Russian beetroot salad
1sa 10 dk
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Jewelled quinoa salad
1h 35min