Appareils & accessoires
Moroccan sweet pastry (Briouats)
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
blanched almond150 g
-
sugar60 g
-
egg1
-
orange blossom water (see tip)15 g
-
filo pastry2 sheets
-
unsalted butter melted50 g
-
honey40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
2050 kJ /
490 kcal
Lipides
33 g
Fibre
6 g
Glucides
37 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Explore Morocco
10 Recettes
Suisse
Suisse
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
Tu pourrais aussi aimer...
Kiwi Sour
10 min
Umali
1 h 25 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 h 35 min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 h 45 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 h 35 min
Spiced lamb flatbread
1 h 50 min
Freekeh pilaf with broad beans
1 h
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 h 35 min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 h
Curried chicken rasam
50 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 h 10 min
Pineapple rum cocktail
6 h 45 min