Cream of red pepper and ginger soup
TM6 TM5 TM31

Cream of red pepper and ginger soup

4.0 ( 6 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g red peppers cut into pieces (3 x 3 cm)
  • 150 g red onions cut into quarters
  • 2 garlic cloves (unpeeled)
  • 30 g extra virgin olive oil plus 1 tbsp extra for roasting
  • 30 g fresh ginger root
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 120 g potatoes peeled and cut into pieces (2 x 2 cm)
  • 800 g water
  • 1 ½ tbsp vegetable stock paste, homemade
    ou 1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp fine salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper
  • 4 tbsp curd cheese (quark)
    ou 4 tbsp Greek yoghurt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
178 kcal / 745 kJ
Protides
5.74 g
Lipides
13.05 g
Glucides
9.46 g
Fibre
1.89 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives