Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
TM6 TM5

Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake

4.1 ( 27 évaluations )

Ingrédients

Chocolate Sponge Cakes

  • 60 g unsalted butter diced, plus extra for greasing
  • 250 g caster sugar
  • 8 medium eggs
  • 170 g self-raising flour
  • 80 g cocoa powder, unsweetened
  • 2 pinches fine sea salt

Cream and Salted Caramel Filling

  • 100 g liquid caramel
  • 100 g unsalted butter diced
  • 1 tsp fine sea salt to taste
  • 680 g whipping cream

Infos nut.
par 1 slice
Calories
512 kcal / 2142 kJ
Protides
9 g
Lipides
35 g
Glucides
39 g
Fibre
2.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives