Appareils & accessoires
Artichokes Romana
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.1 g
Calories
519 kJ /
124 kcal
Lipides
10.3 g
Glucides
3.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Tu pourrais aussi aimer...
Cream of red pepper and ginger soup
50 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Steamed Spinach
20 Min
Sous-vide Artichokes
55 Min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 Min
Cod with aïoli
40 Min
Chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Cream of chard soup
35 Min
Creamy pea soup
40 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Porridge with fresh fruit
15 Min