Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 80 g ginger wine
- 500 - 600 g pork fillet, trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)
- 2 Tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optionnel)
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned black beans
-
60
g soy sauce
ou 60 g Tamari sauce - 1 tsp sesame oil
-
1
Tbsp Shaoxing rice wine
ou 1 Tbsp dry sherry - 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds
- 230 g tinned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1726 kJ / 411 kcal
- Protides
- 33.8 g
- Glucides
- 55.2 g
- Lipides
- 3.7 g
- Fibre
- 9.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Lamb and Leek Pie
2 Std.
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Beef Kebabs with Monkey Gland Sauce
2 Std.
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Peking Chicken
45 min
Beef Bourguignon
1h 30min