Appareils & accessoires
Sun-Dried Tomato Tapenade
Prép. 10min
Total 15min
300 g
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
sun-dried tomatoes in oil110 g
-
fresh basil leaves50 g
-
pine nuts toasted70 g
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
dried chilli flakes to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil6 - 8 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 300 g
Sodium
1907.9 mg
Protides
45.5 g
Calories
7606.5 kJ /
1818 kcal
Lipides
158 g
Fibre
17.4 g
Graisses saturées
26.7 g
Glucides
78 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Marinades
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Beetroot Carpaccio
20min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Tzatziki
20min
Tikka Paste
1h
Guinness® Bread
1h 45min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Beetroot Houmous
15min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
White Bean and Feta Dip
5min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min