Geräte & Zubehör
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves10 g
-
olive oil50 g
-
shallots80 g
-
leeks (white part only), cut in pieces150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water550 g
-
dried Puy lentils200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 heaped Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh spinach leaves150 g
-
large eggs4
-
goat's cheese, soft100 g
-
Greek yoghurt70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
29 g
Kalorien
2076 kJ /
496 kcal
Fett
28 g
Ballaststoff
11 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Chickpea Gratin
1 Std.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min