Versions compatibles
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm)
- 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 medium eggs
- 1 tsp salt
- 50 g onions, quartered
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces
ou 700 g tinned chopped tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves, to taste, 5-6 roughly torn
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- extra virgin olive oil, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 26 g
- Fibre
- 6.5 g
Recettes alternatives
Fruit Nectar
10 min.
Paris Dakar
5 min.
Christmas Hot Chocolate
15min
Ratatouille
40 min.
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2h 10 min.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Champagne Grapefruit Sorbet
8h 15min
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15 min.
Cod with citrus butter
50 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min