Geräte & Zubehör
Chickpea Stew with Vegetables
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
12 portions
Zutaten
-
tinned chickpeas rinsed and drained (drained weight)1350 g
-
vegetarian sausages sliced (5 mm)300 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
leeks (only the white part), sliced200 g
-
olive oil50 g
-
garlic cloves4
-
450 g water, and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)liquid vegetable stock (see tip)450 g
-
waxy potatoes peeled, cut in small pieces400 g
-
dried bay leaf2
-
fine sea salt4 tsp
-
hot paprika6 Tbsp
-
dried chilli flakes4 tsp
-
white wine vinegar2 Tbsp
-
ground cumin4 Tbsp
-
450 g water, and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)liquid vegetable stock450 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
709 mg
Protein
16 g
Kalorien
1497 kJ /
357 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
8 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend
32 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Vegetable Curry with Rice
50 Min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 Std. 15 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Leftover Curry
1 Std. 10 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min