Appareils & accessoires
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (optionnel) broken in pieces100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 crab sticks, cut in piecesmedium raw prawns, peeled6
-
frozen peas (25 g)30
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
576 kJ /
138 kcal
Lipides
9 g
Fibre
0.2 g
Glucides
2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great Taste On Every Level
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Shallot Oil
25 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Pork Trotter Jelly
8 Std.
Stir-fried Vegetables
10 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Fried Beehoon
20 Min