Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
TM5 TM6

Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce

3.8 (6 évaluations )

Ingrédients

Millet-stuffed cabbage rolls

  • 250 g millet
    ou 250 g bulghur wheat
  • 1200 g water
  • 6 - 12 savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
  • 180 g brown onions, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 200 g fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)
  • 20 g unsalted butter
  • 1 - 1 ½ tsp salt
  • ½ - ¾ tsp ground black pepper

Sauce

  • 30 g unsalted butter
  • 80 g pouring (whipping) cream
  • ½ - ¾ tsp salt
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1185 kJ / 283 kcal
Protides
6 g
Glucides
34 g
Lipides
12 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives