Geräte & Zubehör
Buckwheat and mushroom quiche
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 29 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
Base
-
buckwheat groats soaked overnight80 g
-
garlic cloves to taste (see Tips)1 - 2
-
red onion70 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
carrot cut into quarters90 g
-
celery stalk cut into quarters1
-
walnuts50 g
-
ground coriander1 tbsp
-
Bragg's® liquid aminos (see Tips)1 tbsp
-
sea salt1 pinch
Filling
-
fresh portobello mushrooms cut into slices3
-
tamari2 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
garlic cloves to taste (see Tips)1 - 2
-
raw cashew nuts100 g
-
pine nuts80 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
sea salt1 pinch
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
rocket to serve100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
531.1 mg
Protein
7.6 g
Kalorien
1244.3 kJ /
296.3 kcal
Fett
22.9 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
12.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 Std. 15 Min
Raw pineapple and turmeric cake
5 Std. 20 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 Min
Eggplant with burghul
55 Min
Baked beans
13 Std. 25 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Banana tofu ice cream
10 Min