Middle Eastern eggs
TM6 TM5

Middle Eastern eggs

4.2 ( 5 évaluations )

Ingrédients

Spinach filling

  • 50 g onions cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 10 g olive oil
  • 350 g fresh baby spinach leaves
  • 1 tsp ground nutmeg
  • 1 tsp sumac
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper

Eggs

  • butter for greasing
  • 6 eggs
  • ½ tsp salt
  • freshly ground black pepper to taste
  • 500 g water
  • 10 g toasted pine nuts to garnish
  • sumac to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
130 kcal / 544 kJ
Protides
10 g
Lipides
9 g
Glucides
2.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives