Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 120 g leeks (white part only), cut into pieces
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 100 g carrots, cut into pieces
- 30 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground turmeric
- 2 - 3 tbsp harissa, to taste (see Tips)
- 400 g water
- 600 g tomatoes, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 90 g dried green lentils (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g raw sugar
- 1 tsp lemon juice
- 4 skinless chicken thigh fillets (approx. 400 g), cut into pieces (2 cm)
- natural yoghurt, to serve
- toast, to serve
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 2165 kJ / 515.5 kcal
- Protides
- 32.1 g
- Glucides
- 45.7 g
- Lipides
- 20.2 g
- Fibre
- 10.8 g
Recettes alternatives
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Mexican chicken soup
30min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Bulghur and lentil soup
1h
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Smoky Mexican bean soup
35min
Mexican chicken stew
40min
Moroccan chicken with couscous
1 Std. 5 Min
Lamb Kibbeh
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Tuna empanadas
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Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min