Mushroom stroganoff

Mushroom stroganoff

4.3 337 évaluations
Prép. 10min
Total 20min
6 portions

Ingrédients

  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • oil
    40 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    3 tsp
  • tomato paste
    50 g
  • white wine
    40 g
  • plain flour
    2 tsp
  • paprika
    1 tsp
  • lemon juice
    20 g
  • fresh portobello mushrooms cut into slices (1 cm)
    4
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters
    400 g
  • fresh shiitake mushrooms cut into quarters
    100 g
  • sour cream
    100 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
    2 - 3 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 434.7 mg
Protides 4.3 g
Calories 672.6 kJ / 160.1 kcal
Lipides 13.4 g
Fibre 3.9 g
Graisses saturées 5.1 g
Glucides 4 g

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...