Appareils & accessoires
Hummus with Peas and Beans
Prép. 15min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
sesame seeds2 oz
-
cumin seeds2 tsp
-
frozen peas11 oz
-
olive oil divided, plus extra to garnish3 oz
-
water2 oz
-
sugar (optionnel)2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
garlic cloves2
-
Greek yogurt1 oz
-
cannellini beans (approx. 15 oz) drained and rinsed, reserve a few beans to garnish1 can
-
salt to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
1070 kJ /
256 kcal
Lipides
20 g
Fibre
4 g
Glucides
13 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lunch Box
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Curried Lentils
5h 15min
Hummus
10min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Hummus
10min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Chickpea Ratatouille
1h
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Buckwheat Pancakes
40min