Appareils & accessoires
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish½ oz
-
yellow onions cut into pieces3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced9 oz
-
dry white wine2 oz
-
buckwheat groats rinsed9 oz
-
vegetable stock divided19 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter1 oz
-
Gorgonzola cheese cut in pieces2 oz
-
1 oz sliced almonds, choppedhazelnuts chopped1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
448.1 mg
Protides
14.8 g
Calories
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
8.7 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
53.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everything Mushrooms
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Borscht
25 Min
Lentil Salad
35 Min
Borscht
50 Min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 Std.
Ukrainian borscht
35 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min