Cheeseboard Spaghetti
TM6 TM5

Cheeseboard Spaghetti

4.5 (76 évaluations )

Ingrédients

Pangrattato

  • 3 garlic cloves
  • 100 g wholemeal bread, torn in pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
  • 50 g walnuts
  • 2 - 3 sprigs fresh rosemary, needles only, to taste
  • 1 pinch dried chilli flakes (optionnel)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 Tbsp olive oil

Cheese Sauce

  • 200 g cheese, mixed types, (e.g. Cheddar, Brie, Stilton), cut in pieces (2 cm)
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 40 g plain flour
  • 500 g milk
  • ¼ tsp ground black pepper
  • water, for cooking pasta
  • 2 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground cayenne pepper
  • 1 ½ tsp garlic powder

Assembly

  • 300 g dried spaghetti
  • extra virgin olive oil, for drizzling

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3604 kJ / 861 kcal
Protides
30.9 g
Glucides
75 g
Lipides
43 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives