Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
TM5 TM6

Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt

3.0 (9 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 500 g plain flour, plus extra for dusting
  • 15 g dried instant yeast
  • 320 g water, warm
  • 1 tsp fine sea salt
  • 30 g olive oil

Lamb Filling

  • 80 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing and greasing
  • 500 g lamb mince, broken in pieces
  • 50 g toasted pine nuts
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Assembly

  • 100 g water
  • 4 tsp sesame seeds
  • 250 g natural yoghurt
  • 1 Tbsp sumac
  • ½ bunch fresh coriander, leaves only

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2293 kJ / 548 kcal
Protides
20 g
Glucides
54 g
Lipides
28 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives