Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Kohlenhydrate
- 21.5 g
- Fett
- 59.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 38.2 g
- Ballaststoff
- 7.8 g
- Natrium
- 1223.8 mg
Alternative Rezepte
Garlic prawns
25min
Fish with ginger lime sauce
35min
Hearty seafood chowder
1h
Seafood and corn chowder
40 min
Fish stock
35min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Asian-style mussels
30 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Pineapple and orange glazed ham
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Prawn and saffron risotto
30 min
Cream of mushroom soup
20 min