Florentine potato cakes
TM6 TM5

Florentine potato cakes

3.8 (18 évaluations )

Ingrédients

  • 1 sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)
  • 1 potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)
  • 400 g water
  • 5 whole eggs
  • 400 g fresh baby spinach leaves
  • salt, to season
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 2 tbsp plain flour
  • ½ tsp baking powder
  • 2 tbsp olive oil, for frying
  • 2 tsp unsalted butter

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1256 kJ / 299.1 kcal
Protides
13.3 g
Glucides
20 g
Lipides
17 g
Graisses saturées
4.2 g
Fibre
7.3 g
Sodium
1346.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives