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Mediterranean seafood with tomato and fennel
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp sumac
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 150 - 180 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing
- 1 tsp white sugar
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to season
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- salt, to season
- olive oil, for drizzling
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1784.7 kJ / 424.9 kcal
- Protides
- 50.8 g
- Glucides
- 9.5 g
- Lipides
- 19.4 g
- Graisses saturées
- 6.1 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 1351.9 mg
Recettes alternatives
Lamb and fennel ragu
4h 35 min
Zucchini, Brie and basil soup
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Prawn arrabiata with zucchini noodles
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Warm capsicum and tomato salad with olives
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Salt cod gratin
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Salmon with ginger sauce and spiced cashews
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Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
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