Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protides
- 31.7 g
- Glucides
- 26.5 g
- Lipides
- 14.4 g
- Graisses saturées
- 5.8 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 907.8 mg
Recettes alternatives
Pork fillet with mustard
35 min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Bubble and squeak soup
35 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Seafood and corn chowder
40min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min