Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
TM6 TM5

Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce

4.2 ( 31 évaluations )

Ingrédients

  • 20 - 24 oz pork tenderloin halved to fit Varoma
  • ½ tsp salt divided
  • ¼ tsp ground black pepper divided
  • 7 oz fennel bulb halved, cored, sliced (¼ in.)
  • 5 oz red onions halved, sliced (¼ in.)
  • 1 Pink Lady apple halved, cored, sliced (½ in.)
  • 5 oz water
  • 4 oz unsalted butter cut into pieces
  • 2 oz honey
  • 2 oz Irish whiskey
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • ½ tsp beef stock paste
  • ½ oz corn starch
  • 4 oz dandelion leaves
    ou 4 oz arugula leaves

Infos nut.
par 1 portions
Calories
540 kcal / 2259 kJ
Protides
38 g
Lipides
28 g
Glucides
27 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives