Beetroot ketchup
TM5 TM6

Beetroot ketchup

4.1 (22 évaluations )

Ingrédients

  • 600 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)
  • 80 g red onion, cut into quarters
  • 1 carrot (approx. 130 g), cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into thirds (optional)
  • 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 3 tbsp for drizzling
  • 90 g apple cider vinegar
  • 30 g coconut sugar
  • ½ tsp dried thyme
  • ½ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp ground coriander
  • ½ tsp salt

Infos nut.
par 1 Complete recipe
Calories
6133.6 kJ / 1460.4 kcal
Protides
11.8 g
Glucides
71.4 g
Lipides
121.7 g
Fibre
23.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives