Mediterranean capsicums
TM6 TM5

Mediterranean capsicums

4.1 (9 évaluations )

Ingrédients

  • 130 g freekeh
  • 500 g filtered water, plus extra for soaking
  • 250 g cherry tomatoes, cut into halves
  • 30 g pickled capers
  • 50 g pine nuts
  • 50 g walnuts
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
  • ¼ tsp dried thyme
  • 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only
  • 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1623 kJ / 386.4 kcal
Protides
13.4 g
Glucides
33 g
Lipides
21.9 g
Fibre
9.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives