Kompatible Versionen
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protein
- 18 g
- Kohlenhydrate
- 47 g
- Fett
- 37 g
- Ballaststoff
- 12.4 g
Alternative Rezepte
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30 min
Yoghurt dressing
10 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Couscous tahini bowl
30 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min