Appareils & accessoires
Malt loaf
Prép. 15min
Total 3h 20min
12 portions
Ingrédients
-
brewed tea (Earl grey or other black tea)150 g
-
malt extract170 g
-
pure maple syrup40 g
-
chia seeds15 g
-
pitted prunes cut into halves (see Tips)80 g
-
sultanas (see Tips)120 g
-
raisins (see Tips)100 g
-
orange zested, no white pith and juiced1
-
extra virgin olive oil for greasing
-
raw almonds100 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
salt¼ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
baking powder1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6.5 g
Calories
1035 kJ /
246.4 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
4.1 g
Glucides
38.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Christmas mince pies
1 godz. 40 min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Viennese whirl mince pies
1 godz. 40 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Gluten free fruit mince pies
1 godz. 15 min
Rhubarb crumble
45 min
Victoria sponge cake
1 godz. 20 min
Shortcrust pastry
5 min
Steamed ginger pudding
3 godz. 5 min
Cherry and Cinnamon Granola Bars
2 godz. 50 min
Shortbread
1 godz.
Cornish Fairings
35 min