Smoked salmon and preserved lemon choux buns
TM5 TM31 TM6

Smoked salmon and preserved lemon choux buns

3.6 (9 évaluations )

Ingrédients

Salmon and ricotta filling

  • 100 g smoked salmon
  • 200 g ricotta
  • 1 ½ pieces preserved lemon, rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)
  • 1 tbsp lemon juice
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only
  • ground black pepper, to taste

Choux pastry

  • 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (2 cm)
  • 125 g water
  • 75 g plain flour
  • 1 pinch salt
  • 2 eggs, plus extra 1 egg lightly beaten, for brushing
  • nigella seeds, for sprinkling

Assembly

  • 100 g smoked salmon, cut into pieces (3 cm)
  • fresh dill, for garnishing

Infos nut.
par 1 piece
Calories
530.7 kJ / 126.4 kcal
Protides
8.1 g
Glucides
5.1 g
Lipides
8.1 g
Fibre
0.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives