Versions compatibles
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Prawn and pork pops
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g pork mince
- 15 g panko breadcrumbs
- 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- 10 raw prawns (small), peeled and deveined (see Tips)
Turmeric lime sauce
- 2 limes, zested (no white pith) and juiced
- 40 g roasted salted cashews
- 20 g fresh turmeric, peeled
- 2 fresh Kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 - 3 tsp fish sauce
- 20 g palm sugar, shaved
- 1 fresh long green chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1460.7 kJ / 347.8 kcal
- Protides
- 30.8 g
- Glucides
- 10.5 g
- Lipides
- 20.4 g
- Graisses saturées
- 5.7 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 1064.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Teriyaki chicken thighs
2sa 10 dk
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10 min
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1u. 45min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1sa 35 dk
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Malay-style coconut chicken
25h 40 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min