Versions compatibles
Melon salad with herb and garlic bread
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Melon salad
- 1 continental cucumber, peeled, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- salt, for sprinkling and seasoning
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 30 g sherry vinegar
- 20 g lemon juice
- 1 tsp honey
- 80 g grapeseed oil
- 2 tomatoes (ripe, but firm), peeled, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- 1 melon (approx. 2000 g), flesh only, cut into cubes (2 cm - see Tips)
Herb and garlic bread
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 100 g salted butter, softened
- 1 baguette (approx. 40 cm in length)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1683.7 kJ / 400.9 kcal
- Protides
- 7.8 g
- Glucides
- 41.5 g
- Lipides
- 21.8 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 995.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Hash browns with chive cottage cheese
1 Std. 15 Min
Scream cupcakes
2h 5 min
Vegetable liquid stock (TM5)
3 Std. 15 Min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 Min
Soubise sauce
30 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Chocolate ice cream
24h 20min