Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protides
- 35 g
- Glucides
- 8.9 g
- Lipides
- 38.8 g
- Graisses saturées
- 12.6 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 1315.8 mg
Recettes alternatives
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4u. 35min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Fragrant Asian fish parcels
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Beef cheek Bourguignon
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Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Salmon with yoghurt dressing
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