Versions compatibles
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Corn purée
- 25 g unsalted butter
- 375 g canned corn kernels (265 g drained weight)
- 100 g pouring (whipping) cream
Cauliflower couscous
- 100 g flaked almonds
- 300 - 350 g cauliflower, broken into florets
- 50 g unsalted butter, cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying
- 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- 60 g sultanas
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 orange, pith removed and segmented
Fish fillets
- 1 tbsp olive oil
- 4 John Dory, skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)
- 1 orange, juiced
- 1 tsp unsalted butter
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3036.4 kJ / 723 kcal
- Protides
- 47.4 g
- Glucides
- 30.4 g
- Lipides
- 44.9 g
- Graisses saturées
- 18.8 g
- Fibre
- 7.7 g
- Sodium
- 378.4 mg
Recettes alternatives
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Miso salmon broth
40min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min