Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
TM5 TM6

Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket

4.6 (34 évaluations )

Ingrédients

Goat's Cheese

  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 12 fresh chives
  • 10 g fresh basil leaves
  • 150 g soft goat's cheese
  • 80 g crème fraîche
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Walnuts, Beetroot and Rocket

  • 50 g walnut halves
  • 5 - 6 cooked beetroot, large (approx. 500 g), peeled (see tip)
  • 180 g rocket leaves
  • 1 Tbsp walnut oil, plus extra for drizzling
  • 2 pinches fine sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1016 kJ / 245 kcal
Protides
9 g
Glucides
6 g
Lipides
20 g
Graisses saturées
9 g
Sodium
341 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives