Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
TM6 TM5

Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing

4.8 ( 15 évaluations )

Ingrédients

Preparing the Turkey

  • 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)

Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing

  • 2 lemons thin peelings of skin only
  • 3 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 6 sprigs fresh thyme leaves only
  • 80 g pancetta sliced, cut in pieces
  • 150 g mascarpone
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Stuffing the Turkey

  • 1 onion quartered
  • 5 bay leaves
  • 175 g white wine
  • 175 g water

Roasting

  • 20 pigs in blankets (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
965 kcal / 4036 kJ
Protides
119 g
Lipides
50 g
Glucides
7 g
Graisses saturées
19 g
Sodium
1089 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives