Festive Nut Roast Wreath
TM5 TM6

Festive Nut Roast Wreath

4.9 (52 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g pecan nut halves
  • 100 g blanched hazelnuts
  • 300 g carrots, diced (1 cm)
  • 300 g parsnips, peeled, diced (1 cm)
  • 200 g butternut squash, peeled, diced (1 cm)
  • 2 Tbsp olive oil, plus 30 g and extra for frying
  • 180 g cooked, peeled chestnuts
  • 80 g bread, torn in pieces
  • 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 16 fresh sage leaves
  • 200 g red onions, quartered
  • 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
  • 240 g tinned lentils, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 2 medium eggs
  • 1 tsp dried thyme
  • 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 120 g dried cranberries
  • 3 Tbsp maple syrup

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2159 kJ / 518 kcal
Protides
16 g
Glucides
39 g
Lipides
31 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
584 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives