Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
TM6 TM5

Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing

5.0 ( 5 évaluations )

Ingrédients

  • 25 g dried porcini mushrooms
  • boiling water for soaking
  • 100 g hazelnuts
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 3 garlic cloves
  • 80 g shallots halved
  • 20 g olive oil
  • 300 g chestnut mushrooms quartered
  • 250 g fresh portobello mushrooms cut in pieces (3 cm)
  • 6 sprigs fresh thyme leaves only
  • 1000 g water
  • 150 g quinoa
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
194 kcal / 807 kJ
Protides
7 g
Lipides
12 g
Glucides
13 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1.1 g
Sodium
80 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives