Appareils & accessoires
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
Prép. 50min
Total 4h 30min
8 portions
Ingrédients
-
salted butter cut into pieces170 g
-
milk240 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
caster sugar150 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust560 g
-
vegetable oil plus extra to grease800 g
-
ground cinnamon10 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
756.6 mg
Protides
11.7 g
Calories
3078.4 kJ /
733 kcal
Lipides
45.8 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
15.2 g
Glucides
69.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Ciabatta olive sticks
2h 5 min.
Souffle pancakes with berries
40 min.
Cinnamon buns
3h 5 min.
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35 min.
Brioche burger buns
2h 10 min.
Pretzels
1h 35 min.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1h
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40 min.
Lamington swiss roll
25h 40 min.
Croissants
16h
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35 min.