Appareils & accessoires
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
Prép. 50min
Total 4h 30min
8 portions
Ingrédients
-
salted butter cut into pieces170 g
-
milk240 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
caster sugar150 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust560 g
-
vegetable oil plus extra to grease800 g
-
ground cinnamon10 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
756.6 mg
Protides
11.7 g
Calories
3078.4 kJ /
733 kcal
Lipides
45.8 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
15.2 g
Glucides
69.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Pretzels
1 Std. 35 Min
Waffle Cones
35 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Brioche burger buns
2 Std. 10 Min
Hot dog rolls
3 Std. 30 Min
Roasted peach ice-cream
25 Std. 20 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Pistachio cream
15 Min
Flour tortillas
1 Std. 10 Min