Versions compatibles
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Yorkshire puddings
- 140 g plain flour
- 100 g milk
- 100 g cold water
- 4 eggs
- ½ tsp sea salt
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (e.g. rib roast, rump and sirloin - see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 30 g plain flour
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 tsp VEGEMITE® (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Protides
- 120.4 g
- Glucides
- 29.5 g
- Lipides
- 36.5 g
- Graisses saturées
- 12.3 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 997 mg
Recettes alternatives
Yorkshire Pudding
1h
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Mashed potatoes for two
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Victoria sponge cake
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Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
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Rhubarb crumble
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Apple and sage stuffing
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Retro prawn cocktail
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Carrot and swede mash
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Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
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Mashed potatoes for two (peeler)
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