Pasta salad with trout and vegetables
TM6 TM5

Pasta salad with trout and vegetables

4.2 ( 9 évaluations )

Ingrédients

  • 350 g cherry tomatoes cut into halves or quarters
  • 1000 g water
  • 200 g white wine
  • 100 g orange juice (approx. 2 oranges)
  • 1 ½ tsp salt
  • 400 g fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)
  • 200 g frozen green peas
  • 240 g short dried pasta (e.g. penne)
  • 30 g extra virgin olive oil plus 1 extra tbsp
  • 1 garlic clove (see Tips)
  • 30 g salted capers rinsed
  • 80 g pitted black olives
  • 1 pinch ground black pepper (optional)
  • 1 tbsp lemon juice (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
396.7 kcal / 1659.7 kJ
Protides
21.2 g
Lipides
13.7 g
Glucides
41 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
2.4 g
Sodium
847.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives