![Cod with citrus butter Cod with citrus butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/562EF442-7BDD-4960-A580-18BB6F758455/Derivates/E8DDED47-3A21-4584-B33C-DB3096BCA392.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 orange, zested and juiced (approx. 60 g juice)
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 700 g water
- 400 g potatoes, cut into pieces
- 80 g butter, for greasing
- 4 cod fillets (120-200 g each)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 400 g zucchini, cut into slices (5 mm)
- 1 tsp aniseed seeds
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1704.3 kJ / 405.8 kcal
- Protides
- 39.8 g
- Glucides
- 17.9 g
- Lipides
- 18 g
- Graisses saturées
- 11 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 394.6 mg
Recettes alternatives
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 Min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 Min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
Frozen fruit sorbet
10 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min