Versions compatibles
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Yoghurt tartare sauce
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 30 g baby pickled capers, rinsed and drained
Salmon and broccoli pesto
- 500 g water
- 200 g broccoli florets
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 30 g olive oil, plus extra to drizzle
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets
- 2 bunches asparagus, trimmed, cut into halves widthways if spears are thick
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g rocket
- 180 - 200 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- lemon wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2349 kJ / 559.3 kcal
- Protides
- 41.1 g
- Glucides
- 5.8 g
- Lipides
- 40.4 g
- Graisses saturées
- 11 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 449.3 mg
Recettes alternatives
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Chicken and mango salad
35min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Chicken and spinach enchiladas
40min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Chipotle bean and corn salad
40min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min