Versions compatibles
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (optionnel)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2542 kJ / 608 kcal
- Protides
- 43 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 34 g
- Graisses saturées
- 14 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 486 mg
Recettes alternatives
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Salmon with Aromatics at 50°C
1小时 40 分钟
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min