Versions compatibles
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (optionnel)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2542 kJ / 608 kcal
- Protides
- 43 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 34 g
- Graisses saturées
- 14 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 486 mg
Recettes alternatives
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 Std. 10 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8j 45 menit
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Browning 12.5 oz Shallots
25 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Sufganiyot
2h 30min