Steamed Cod Over Greens
TM6 TM5

Steamed Cod Over Greens

4.4 ( 38 évaluations )

Ingrédients

  • 4 cod fillets 4-5 oz each
  • ½ tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste
  • 4 oz yellow onions cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 8 oz Brussels sprouts trimmed
  • 3 oz lacinato kale center rib removed, thinly sliced
  • 10 oz chicken stock low sodium
  • 1 lemon zest only
  • 4 tbsp toasted pine nuts to garnish
  • lemon wedges, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
245 kcal / 1025 kJ
Protides
28 g
Lipides
11 g
Glucides
12 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
1091 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives