Appareils & accessoires
Pickled vegetables
Prép. 20min
Total 745h
910 g
Ingrédients
-
water room temperature1700 g
-
ice cubes10 - 15
-
ice cold water2 L
-
vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)300 - 500 g
-
dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
-
water room temperature500 g
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
yellow mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
Niveau
facile
Infos nut. par 910 g
Sodium
2179.3 mg
Protides
14.6 g
Calories
1845.9 kJ /
441.2 kcal
Lipides
3.5 g
Fibre
18.8 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
80.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Porcini mushroom salt
5 Min
Sushi Rice
1 Std. 5 Min
Challah
3 Std. 10 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Mayonnaise
5 Min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 Std. 10 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Plum Sauce
50 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min