Mushroom quinotto
TM6 TM5 TM31

Mushroom quinotto

3.5 (35 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 80 g butter, cut into pieces
  • 550 g water
  • ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 250 g white quinoa, rinsed and drained
  • 180 g fresh mushrooms, sliced
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 80 g pouring (whipping) cream
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2258.6 kJ / 537.8 kcal
Protides
15.3 g
Glucides
42.5 g
Lipides
32.2 g
Graisses saturées
18.5 g
Fibre
9.2 g
Sodium
448.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives