Appareils & accessoires
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
Prép. 20min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Asparagus and Potatoes
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
unsalted butter (optionnel)5 g
-
waxy potatoes peeled, small or cut in pieces (see tip)700 - 750 g
-
green asparaguswhite asparagus1000 - 1500 g
Hollandaise Sauce
-
water20 - 40 g
-
lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks from medium eggs4 - 8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
11.3 g
Calories
2919 kJ /
698 kcal
Lipides
58.5 g
Fibre
6.5 g
Glucides
29.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Béarnaise Sauce
20min
Fennel Risotto
35min
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Béarnaise sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Salsa Verde
10min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min